avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

AM HOTARAT SA DIVORTEZ DUPA 12 ANI DE CASNICIE .AM 2 COPII MINORI .IN CEREREA DE DIVORT AM CERUT SI EVACUAREA SOTULUI.PRIMUL TERMEN A FOST STABILIT PENTRU 5.05.2011 DAR M-AM HOTARAT SA MAI INCERC ODATA SA-MI SALVEZ FAMILIA .CREDETI CA POT OBTINE O AMINARE A TERMENULUI ? VREAU SA MAI AM PUTIN TIMP SA VAD CUM EVOLUEAZA LUCRURILE CU SOTUL MEU .ACUM SI-A SCHIMBAT ATITUDINEA DAR NU STIU PANA CAND SI NU VREAU SA RISC. MADALINA G
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:59, 20 Aprilie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
MULTUMESC PENTRU SFAT .MAI ESTE NEVOIE DE ANCHETA SOCIALA?SAU ESTE BINE SA FIE LA DOSAR?
Solicitati numai amanarea cauzei un termen mai lung , invocand eventual o imposibilitate de prezentare pentru ca in cazul suspendarii sa nu fiti obligata sa platiti la o eventuala repunere pe rol 1/2 din taxa de timbru achitata la intentarea actiunii.
Nu ar fi nicio problema daca ase va depune la dosar si ancheta sociala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)
Divortul Silvia Silvia Silvia Silvia Daca sau demarat procedurile de divort si am ajuns in instanta. Si pe urma ne inpacam ce trebuie sa fac in momentul de fata. Multumesc (vezi toată discuția)
Neprezentare la primul termen de divort arhivarul arhivarul Buna ziua . Am introdus actiune de divort , dar intre timp am ajuns la o intelegere cu sotia sa ne mai acordam o sansa . Cum trebuie procedat ? Prezicez ca ... (vezi toată discuția)