avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al doilea contract(semnat in alb)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al doilea contract(semnat in alb)

salut sunt angajatul firmei A la o norma de 8 ore pe zi unde am auzit ca se vor face restructurari dar am mai semnat un nou contract in alb cu firma B care cica l au inregistrat la itm ! imi pot da demisia de la firma B si sa iau somaj de la firma A? sau daca imi dau demisia de la firma B pot pierde si somajul de la firma A?
multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 19 Aprilie 2011
Pentru a beneficia de somaj trebuie ca raportul de munca sa inceteze din motive neimputabile dvs.
Incetarea raportului de munca de la firma B ar trebui sa intervina inainte de restructurarea de la firma A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca - vechime in munca Qwerty2010 Qwerty2010 Sunt angajat la o firma din iulie 2008, acesta fiind primul meu job. Nu mi-au facut carte de munca, doar am semnat un contract individual de munca. ... (vezi toată discuția)
Reorganizare judiciara-revenire din cic-unde? cristina75 cristina75 Ce este REORGANIZAREA JUDICIARA a unei firme? Care sunt efectele ei privind CIM? Revin cu situatia mea: sunt in CIC pana in 21 feb. 2009. Am aflat de ... (vezi toată discuția)
Cum poti sanctiona un angajator care iti promite un loc de munca, dar cand ajungi la el, te da afara in ziua angajarii? ElenaAnghel ElenaAnghel Este vorba de sotul meu care in urma unor negocieri telefonice, si prin e/mail a acceptat o oferta de angajare de la o \"firma\" (negocierile au inceput in ... (vezi toată discuția)