avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde gasesc moderator pentru iesire din indiviziune-in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde gasesc moderator pentru iesire din indiviziune-in Ploiesti?

sint in proces ptr.iesire din indiviziune si am interesul sa termein repede.ceea ce justitia nu vrea,of course.
ii las persoanei celalalte ce vrea,e vorba de teren,ii fac bransamente,etc.numai sa termen repede.unde gasesc un moderator in Ploiesti?
cam cit costa??
poate merge in paralel,moderatorul si sa nu anunt justitia decit dupa ce am rezolvat?
adica pina facem bransamente,etc .sa mearga si treaba cu procesul.

EU va multumesc de intelegere si raspunsuri:)
Cel mai recent răspuns: mieluu , utilizator 23:24, 19 Aprilie 2011
Poate mediator!

Daca este vorba de mediator, accesati:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
TDorina, utilizator
mediator,da...
si avocatii pot media . puteti apela si la serviciile unui avocat
Intrati pe adresa data si va alegeti un mediator.
([ link extern ] /).
nu este obligatoriu:D

Alte discuții în legătură

Eu platesc mediatorul-mi se pare normal sa prezinte variantele mele,nu-i asa? mieluu mieluu am proces pentru iesire din indiviziune-teren. am incercat si cu medierea.mediatorul s-a prezentat acasa la persoana cealalta,aceasta a spus ca va veni la ... (vezi toată discuția)
Mediere între foști prieteni. vă rog, o d-nă sau domn avocat, ... Gheorghe38 Gheorghe38 Mediere între foști prieteni. Vă rog, o d-nă sau domn avocat, poate media un conflict, astfel încât să nu se ajungă la proces ? De la ajutor financiar ... (vezi toată discuția)
Proprietate - pretentii vecin Mitomatu Mitomatu Buna ziua, Sunt proprietarul unei locuinte la curte din 1992, obtinuta prin contract de vanzare-cumparare. Acum cateva zile am primit o citatie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)