avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... repunere pe rol dosar suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

repunere pe rol dosar suspendat

Buna seara.
In ce conditii pot cere instantei repunerea pe rol a unui dosar civil "litigiu de munca" suspendat conform art 244 pct 2 CPC avand in vedere ca sunt mintit deja de 5 luni de catre politist referitor la stadiul dosarului penal.
Daca am dovezi clare si pot demonstra ca decizia de concediere este nula absolut deoarece procedura disciplinara a fost viciata atunci mai trebuie sa astept obligatoriu finalizarea dosarului penal sau pot cere repunerea pe rol a dosarului civil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 20 Aprilie 2011
Daca s-a apreciat ca solutia din litigiul de munca atarna hotarator de solutia din dosarul penal si s-a dispus suspendarea, atunci nu puteti solicita repunerea pe rol decat dupa finalizarea dosarului penal.
a fost incepute urmarirea penala? au fost depuse dovezi la dosar?
A inceput urm penala, au fost depuse toate probele, audiati o parte din martori si dupa spusele politistului care s a ocupat de cercetare totul era foarte clar si de 5 luni ma minte ca dosarul finalizat s a trimis inapoi la procuror cu prop de sup.
Totusi cand intreb la parchet mi se spune ca dosarul nu e la parchet.
se trage de timp si nu stiu de ce.
Depuneti o plangere la Prim-procurorul Parchetul unde se afla dosarul dvs spre solutionare.
De asemenea, aveti posibilitatea sa va adresati Inspectiei Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare procuror- cand se considera a fi irevocabila ORKLA ORKLA Buna ziua. Am un dosar penal la parchet eu fiind inculpatul. A inceput urmarirea penala acum vreo 8 luni si din cate am inteles in putin timp voi avea ... (vezi toată discuția)
Art 244 alin 2 cpc CORTEX CORTEX Buna seara. in ce conditii pot cere repunerea pe rol a unui dosar civil (contestatie decizie concediere) care a fost suspendat conf art 244 alin 2 cpc, ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Pentru a repune pe rol un proces suspendat in baza art 244 e suficient certificatul de grefa cu solutia pronuntata s-au trebuie sa astept ... (vezi toată discuția)