avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... repunere pe rol
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

repunere pe rol

Buna ziua,
Pentru a repune pe rol un proces suspendat in baza art 244 e suficient certificatul de grefa cu solutia pronuntata s-au trebuie sa astept comunicarea hotararii. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ORKLA , utilizator 21:41, 25 Aprilie 2011
1.Trebuie sa asteptati pana hotararea este ramane definitiva.
mai jos aveti prevederile art.244 c.pr.civ :

Art 244 cod procedura civila

Instanta poate suspenda judecata:
1. cand dezlegarea pricinii atarna, in totul sau in parte, de existenta sau neexistenta unui drept care face obiectul unei alte judecati;
2. cand s-a inceput urmarirea penala pentru o infractiune care ar avea o inraurire hotaratoare asupra hotararii ce urmeaza sa se dea.

Suspendarea va dainui pana cand hotararea pronuntata in pricina care a motivat suspendarea a devenit irevocabila.

În cazurile de suspendare prevăzute în art.244 C.proc.civ., judecata poate fi reluată la cererea părţii interesată, după ce hotărârea dată în pricina care a determinat suspendarea a devenit irevocabilă.
In ce stadiu se afla dosarul penal?
S a luat vreo decizide de SUP, Trimitere in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimiterea la rejudecare, procedura, art. 244 cpc eu_craciun eu_craciun Buna ziua, impotriva mea s-a depus o contestatie la executare a unui bilet la ordin la jud. Vaslui prin ianuarie 2012, dosarul s-a disjuns astfel incat ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendare executare silita? cazandetuica cazandetuica Avand in vedere ca am o plangere penala pentru martorii micncinosi folositi de un presupus creditor ale caror marturii au dus la emiterea unei hotarari ... (vezi toată discuția)