avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme juridice

buna am fost arestat 21 10 2009 pentru infractiunea de tilharie sau prelevat adn si amprente de la fata locului si sa stabilit ca nu imi apartin problema e ca amprentele au venit dupa aproximativ 5 luni jumate si apartineau altei persoane cu toate astea procurorul de caz [EDITAT] a dat privilegiul de nup acelei persoane dupa inca un an a venit si adn de la bucuresti si culmea ii apartine aceleasi persoane eu sunt inculpat a cui adn si amprentele are statutu de martor eu am fost pus in libertate intrebarea mea este mai pot ataca decizia de nup pe care a dato procurorul impotriva individului respectiv avind in vedere ca si adn ii apartine cum pot face asta care sunt pasi eu am crezut ca se autosesizeaza cineva dar nimic astept raspuns cu speranta ca ma veti ajuta[
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Decizia de nup ar fi putut fi atacata in termen de 20 zile de la emiterea ei, prin procedura plangerii contra actelor procurorului.Plangerea se adreseaza prim procurorului parchetului .
Nu aveti nici o calitate sa faceti plangere impotriva ordonantei procurorului privind acea persoana.
Din contra, ar trebui sa va vedeti propriul dvs. interes. Cum adica ati fost pus in libertate? intelegem ca ati fost in arest preventiv?
Luati legatura cu un avocat sa dati statul in judecata daca ati fost arestat pt o fapta pe care nu ati comis-o.
Singura posibilitate pentru dvs este aceea de a solicita despagubiri statului roman pentru problemele cauzate .
am inteles dar acum nu mai am nici o sansa avind in vedere ca a aparut o proba noua si anume adn cu toate ca a trecut un an
Ce sanse exista ramane sa stabileasca instanta. Luati legatura cu un avocat.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelevare adn lumarin70 lumarin70 Buna seara As dori sa imi raspindeti la o intrebare ... cum este posibil sa existe caz fara ca ADN-ul persoanei acuzate sa fie la locul faptei . Nu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Declansarea actiunii penale ana6464 ana6464 Am doua neclaritati cu privire la punerea in miscare a actiunii penale : - conform art 9 din Cpr.pen actiunea penală se pune în mişcare [b]prin actul de ... (vezi toată discuția)
Lovire si violenta orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua ,in urma cu an pe data de 14 aug 2012,am fost batuta in urma unei tilharii in propria mea casa ,de un fost chirias de al meu.S a facut constatare la ... (vezi toată discuția)