avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutiri imp locale- persoane handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutiri imp locale- persoane handicap

Buna ziua
va rog ajutor - daca exista cerere tip pentru persoane cu handicap accentuat , in ceea ce priveste scutire taxe si impozite si care este legea si articolul. am primit decizia gr.II .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:04, 20 Aprilie 2011
LEGE Nr. 448 din 6 decembrie 2006 *** Republicată
privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap

Art. 26*)
Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi fiscale:
...
b) scutire de la plata impozitului pe clădire şi teren;

Formularul de cerere il primiti de la serviciul de impozite si taxe al primariei (consiliului local), unde il si depuneti.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
ContSters193759, utilizator
conform art.284 alin.(4) din Codul fiscal nu datoreaza impozit pe cladiri si teren persoanele cu handicap grav sau accentuat si gr.I
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
GUVERNATOR MG, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa de impozit pe cladiri pentru persoana cu handicap Giana7 Giana7 Buna ziua, Mama are certificat de handicap si i se solicita sa plateasca taxa impozitiului pe casa proprietate ( Ilfov) pentru ca adresa ei de domiciliu este ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)