avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale redresare dupa dizolvare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

redresare dupa dizolvare

Daca in necunostinta de cauza ORC If a reusit dizolvarea SRL-ului la TMB pentru nedepuneri bilant (necitand societatea; probabil ca sediul figurand ca expirat-desi societatea era tot acolo-au citat prin afisare la usa instantei) inca din 02.2010 si noi aflam AZI.....de la un client care refuza sa ne mai plateasca sustinand ca "nu mai are cui" verificam pe site la TMB si vedem ca societatea e dizolvata de un an si doua luni, ce putem face sa salvam societatea ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:57, 20 Aprilie 2011
Cred ca cel mai bine este sa luati legatura cu un avocat pentru evaluarea situatiei. Nu este imposibil ca societatea sa fie salvata prin recurs dupa ce in prealabil s-a facut repunerea in termen. Am vazut multe cazuri in care societatea a fost salvata desi a trecut o perioada buna de timp. Daca nu vi se admite recursul si totusi doriti sa salvati societatea ar mai fi solutia unei fuziuni cu o societate existenta sau cu una pe care o puteti infiinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de dizolvare si lichidare xerxes xerxes buna seara! datorita faptului ca o societate comerciala nu a depus la ORC bilantul aferent anului 2008, aceasta a fost dizolvata in temeiul art. 237, alin ... (vezi toată discuția)
Transformare srl in sucursala sbucuresti sbucuresti Este posibila transformarea unui SRL in sucursala a unei societati pe actiuni? Mentionez ca societatea pe actiuni in cauza detine 90%din capitalul social al ... (vezi toată discuția)
Radiere firma help! bialuca1978 bialuca1978 Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta Problema mea este in felul urmator: am o firma a carei activitate este suspendata incepand cu ianuarie 2008. Am depus ... (vezi toată discuția)