avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... situatia locurilor de munca vacante
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

situatia locurilor de munca vacante

Am o neclaritate privitor la anexa 1 sit locurilor vacante ce trebuie inregistrata la AJOFM ,m intereseaza sa stiu daca rubrica ,, Perioada contractului(data inceput-data sfirsit)'' este obligatoriu sa se completeze,avind in vedere ca este posibil sa nu anjajam pe nimieni in acea zi sau periaoda.....Nu am gasit in HG 172-norme metodologice nimic specificat despre asta si nici in explicatiile din formular nu specifica ceva la aceste rubrici.
Multumesc de ajutor.:">

Alte discuții în legătură

Instiintare catre ajofm dana state dana state Exista un model/ tipizat de instiintare catre AJOFM prin care sa-i anuntam ca urmeaza sa angajam o persoana pe o anumita pozitie in cadrul societatii? Unde ... (vezi toată discuția)
Legea 416/2001 privind venitul minim garantat teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am incercat sa gasesc pe forum aceasta lege. Stie cineva cum o pot gasi? Ma intereseaza art. 9 din legea nr. 416/2001 privind venitul ... (vezi toată discuția)
Documente de depus la itm LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai este necesara depunerea la ITM a documentului \\"Situatia privind locurile de munca vacante\\" in cazul in care ... (vezi toată discuția)