avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese ?

Seful de Resurse Umane al unei Societati Comerciale de transport persoane S.A., a devenit "consultant", infiintandu-si un S.R.L. si isi desfasoara mai departe activitatea in cadrul societatii. Odata cu aceasta schimbare, a inceput sa "inventeze" tot felul de "evaluari" facute dupa ureche si fara sa tina seama de fisa postului fiecarui angajat. Urmatorul pas a fost concedierea unei parti a personalului si externalizarea altora, desi societatea a avut profit in anul 2010.
Cei 2 lideari sindicali sunt absolut neputinciosi si nestiutori.
Ce e de FACUT ???? Este legal acest fapt ?
Domnul consultant RU nu se afla cumva intr-un conflict de interese cu Societatea noastra si cu angajatii sai ???

Alte discuții în legătură

Este corecta disponibilizarea ? man2014 man2014 Dupa o disponibilizare colectiva efectuate la firma, in locul ocupat de o persoana la resurse umane care a fost disponibilizata cu art 68 CM (de retinut ca era ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala? valson valson In prezent sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani urmand ca din martie 2012 sa reincep munca la societatea la care sunt angajata in functia de ... (vezi toată discuția)
Atributiile juristului in firma dunare dunare Nu stiu daca am postat interbarea pe forumul corect. Totusi imi puteti spune si mie cu ce se ocupa juristul intr-o firma? Am avut probleme cu un concediu ... (vezi toată discuția)