avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere ilegala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere ilegala?

In prezent sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani urmand ca din martie 2012 sa reincep munca la societatea la care sunt angajata in functia de manager resurse umane. Pe perioada in care am lipsit a fost angajata o societate care sa indeplineasca atributiile mele avand in vedere ca eram singura angajata a departamentului respectiv. Intre timp au avut loc mai multe concedieri probabil din cauza dificultatilor economice si mi-au ajuns la ureche niste zvonuri (confirmate) ca voi fi si eu concediata imediat ce ma voi intoarce la serviciu in martie. Este legala concedierea mea atat timp cat ei vor tine legatura cu acea societate de resurse umane?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:03, 10 Octombrie 2011
Daca serviciul a fost externalizat si postul desfiintat, este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea unui departament in cadrul unei companii ramona10 ramona10 Buna ziua, Compania pentru care lucrez doreste sa desfiinteze unul dintre departamente. Angajatii departamentului respectiv vor fi concediati, urmand ca ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenire din cig pe motiv de desfiintare post CristinaU CristinaU Buna ziua, In data de 2 aprilie 2012 m-am intors din CIG (am stat in CIG 2 ani. copii gemeni s-au nascut in aprilie 2010). La cateva luni dupa intrarea mea in ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca popescu marcela popescu marcela Buna ziua, O societate a concediat un jurist cu atributii in controlul relatiilor de munca. In perioada imediat urmatoare notificarii desfiintarii in ... (vezi toată discuția)