avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere dupa revenire din CIG pe motiv de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere dupa revenire din CIG pe motiv de desfiintare post

Buna ziua, In data de 2 aprilie 2012 m-am intors din CIG (am stat in CIG 2 ani. copii gemeni s-au nascut in aprilie 2010). La cateva luni dupa intrarea mea in CIG, pe postul meu a venit o alta colega din alt departament. Initial cu cateva luni inainte de intoarcere am venit la serviciu pentru a anunta revenirea mea din CIG. mi s-a spus ca in locul meu este acum altcineva si ca se va gasi ceva pt mine. Cu 2 saptamani inainte am revenit pentru a depune la Resurse Umane cererea - informare de intoarcere la munca, cerere pe care seful meu a aprobat-o. M-am intors la munca si mi s-a zis sa am rabdare ca pe postul meu este acum altcineva si ca se va gasi ceva si pentru mine. Am asteptat 3 saptamani in tot acest timp venind la serviciu si asteptand sa mi se spuna pe ce post voi lucra. Dupa 3 saptamani am primit un telefon de la Resurse Umane pentru a veni la o scurta intalnire. In cadrul acestei intalniri dintre mine si o persoana de la resurse umane mi s-a comunicat ca postul meu este desfiintat si ca pot accepta un alt post din posturile libere ale companiei dar pe un salariu de 2 ori mai mic. Mentionez ca departamentul in care lucram exista in continuare, se ocupa de aceleasi lucruri si evident este condus de 1 persoana - cea care este acum in locul meu. Angajatorul invoca concedieri in masa si reorganizare. Este legal acest lucru atata timp cat departamentul pe care il conduceam exista chiar si intr-o forma modificata si este in continuare condus de catre o persoana - cea care mi-a luat locul cat am fost in CIG? Multumesc

Alte discuții în legătură

Sunt presata sa imi semnez demisia rodicasandu64 rodicasandu64 Buna ziua Lucrez la o mare firma de soft de peste 4 ani si jumatate, pe functia de Manager Proiect. In tot acest timp am muncit foarte mult. Programul meu nu ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez? fanel fanel Buna seara! Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce ar trebui sa faca prietena mea . Este disperata. Luni 02.11.2009 se termina concediul pentru crestere ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa concediu de maternitate Corylex Corylex Buna ziua, In data de 24 decembrie 2012 ar trebui sa reincep activitatea . In cursul zilei de astazi am primit un telefon de la sefa departamentului de ... (vezi toată discuția)