Buna ziua, In data de 2 aprilie 2012 m-am intors din CIG (am stat in CIG 2 ani. copii gemeni s-au nascut in aprilie 2010). La cateva luni dupa intrarea mea in CIG, pe postul meu a venit o alta colega din alt departament. Initial cu cateva luni inainte de intoarcere am venit la serviciu pentru a anunta revenirea mea din CIG. mi s-a spus ca in locul meu este acum altcineva si ca se va gasi ceva pt mine. Cu 2 saptamani inainte am revenit pentru a depune la Resurse Umane cererea - informare de intoarcere la munca, cerere pe care seful meu a aprobat-o. M-am intors la munca si mi s-a zis sa am rabdare ca pe postul meu este acum altcineva si ca se va gasi ceva si pentru mine. Am asteptat 3 saptamani in tot acest timp venind la serviciu si asteptand sa mi se spuna pe ce post voi lucra. Dupa 3 saptamani am primit un telefon de la Resurse Umane pentru a veni la o scurta intalnire. In cadrul acestei intalniri dintre mine si o persoana de la resurse umane mi s-a comunicat ca postul meu este desfiintat si ca pot accepta un alt post din posturile libere ale companiei dar pe un salariu de 2 ori mai mic. Mentionez ca departamentul in care lucram exista in continuare, se ocupa de aceleasi lucruri si evident este condus de 1 persoana - cea care este acum in locul meu. Angajatorul invoca concedieri in masa si reorganizare. Este legal acest lucru atata timp cat departamentul pe care il conduceam exista chiar si intr-o forma modificata si este in continuare condus de catre o persoana - cea care mi-a luat locul cat am fost in CIG? Multumesc