ady_trandafir a scris:
Buna ziua,
Firma a fost aleasa personal de presedintele asociatiei,receptia s-a facut fara vreo proba insa reparatia a fost facuta PROST, deoarece la prima ploaie s-a intamplat acelasi lucru...si acum imi ploua in casa.
Am chemat admin. si presedintele de asociatie sa se convinga dar mi-au spus ca au facut tot ce au putut si daca vreau sa-mi repar acoperisul sa caut eu pe cineva si s-o fac pe banii mei chiar daca lucrarea este in garantie.
Deci:
-reparatia a fost facuta prost si imi ploua in casa
-eu nu am mai platit intretinerea de anul trecut si am fost chemat in instanta de asociatie
Cum sa fac,deoarece nu vreau sa le platesc nimic pana nu imi repara acoperisul, avand in vedere ca pagubele din apartament sunt aproape cat restanta la intretinere.
1- Orice lucrari de reparatii la parti comune se executa cu respectarea art 37 din L nr 230/2007
2-Daca lucrarea se afla in termenul de garantie solicitati oficial presedintelui de asociatie sa notifice executantul ,ca in termen rezonabil sa execute remedierile 3-Hotararea dvs de a nu achita cotele lunare intretinere este netemeinica si are drept consecinta pe de o parte acumularea de restante fata de furnizorii de servicii si pe de alta parte inregistrarea dvs cu debit la care se pot aplica penalitati legale
Incercati sa achitati debitul acumulat la asociatie,astfel incat sa nu fiti obligat sa suportati si eventuale alte sume (cheltuieli cu onorariu,expertize ,etc)
4-Incheiati asigurarea facultativa a locuintei,astfel incat in cazul repetarii situatiei de inundare ,vinovatul sa fie obligat sa va achite prejudiciul cauzat