avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... pierderea dosarului Administrativo-Financiar
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

pierderea dosarului Administrativo-Financiar

Buna ziua Fundatia sa Infiintat in Bucuresti 1997 la tribunalul Bucuresti in 2001 sa mutat sediul social in Bistrita-Nasaud iar anul trecut sa modificat iar sediul inapoi in bucuresti, am reusit sa modific sediul social la judecatorie dupa 9 luni de zile cu amenintari catre judecatoria din bistrita si bucuresti ca sa imi gaseasca dosarul ca nu il gaseau iar acuma alta problema care o am si nu reusesc sa o rezolv ca ma tot plimba cu zaharelul cei de la administratia financiara a sectorului 4 (str cutitul de argint) ca au trimis notificare catre administratia financiara din bistrita iar cei de acolo spun ca nu au primit nimik de la bucuresti. Mentionez ca CIF-ul nu a fost modificat pe bistrita de la infiintarea fundatiei care a avut loc in Bucuresti. Ce pot sa fac in privinta acestui dosar pt ca deja ma tin blocat din luna ianuarie iar cei de la crucea rosie Franta cu care am facut un contract de parteneriat ma preseaza ca sa pot desfasura activitati impreuna cu ei iar contractul imi expira in luna Iunie. Va multumesc si astept un raspuns.#-o

Alte discuții în legătură

Actualizare statut si eliberarea extrasului la zii ong cotty_cs cotty_cs Buna ziua/seara Am modificat sediul din jud BN in Bucuresti sau schimbat toti membrii directoriali (fara membru Fondator) in urma incheierii judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Extrasul din registrul de evidenta al asociatiilor si fundatiilor livs1970 livs1970 Am o intrebare legata de obtinerea extrasului din Registrul asociatiilor si fundatiilor Banca la care am solicitat deschiderea de cont pentru o asociatie ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere pentru punct de lucru avdodo avdodo Buna ziua, Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau. Am incheiat deja un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)