avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatia d e sustinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatia d e sustinere

buna ziua
am o nelamurire: stie cineva,daca mi s-a aprobat dosarul in feb.e normal sa primesc bani in aprilie pe luna feb. asa cum am primit cuponul?adica doar pe o luna ?
in mai voi primi alocatia pe martie??
multumesc
Cel mai recent răspuns: davinci149 , utilizator 09:23, 21 Aprilie 2011
in mai va trebui sa primiti alocatia pt lunile martie si aprilie.
Depinde in ce zi din luna februarie ati depus dosarul.Daca l-ati depus mai la sfarsitul lunii februarie, atunci ati primit banii pe luna martie, luna februarie nu a intrat la socoteala.
multumesc
am primit pe luna feb. alocatia ,dosarul a fost depus pe 10 feb,,,si deci pe cupon este scrisa luna 2/11

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de indemnizatie si alocatie! Corina271 Corina271 Buna seara! Am si eu o intrebare,am primit astazi sms de la Agentia Judeteana Pentru Plati si Impozite suma de 2,947.00 Ron INDEM R INDEM ALOC R ALO si ... (vezi toată discuția)
Alocatie + indemnizatie westkontakt westkontakt Buna ziua, doresc sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sotia mea a nascut in data de 03.03.2009, este studenta (nu a lucrat si nu lucreaza niciunde), ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil - plata - caz concret alinab2409 alinab2409 Buna ziua, As dori sa stiu cum se efectueaza plata alocatiei pentru copil in acest caz: Copilul este nascut in data de 17 ianuarie 2013. Dosarul s-a depus ... (vezi toată discuția)