avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Probleme de indemnizatie si alocatie!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Probleme de indemnizatie si alocatie!

Buna seara!
Am si eu o intrebare,am primit astazi sms de la Agentia Judeteana Pentru Plati si Impozite suma de 2,947.00 Ron INDEM R INDEM ALOC R ALO si intrebarea mea este.
Aceasta este doar indemnizatia sau si alocatia? avand in vedere ca fetita s-a nascut pe 19.12.2016
Dupa calculele noastre ar fi doar indemnizatia fara alocatie.
Alocatia si Indemnizatia vor intra in cont separat? Sau amandoua deodata avand in vedere ca noi am depus doua dosare(unul de alocatie si unul de indemnizatie in aceeasi zi).
Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 19 Martie 2017
Alocatia si indemnizatia intra in acelasi cont dat de dvs.

Cat vi s-a stabilit ca este indemnizatia ?
Pai da,dar intra in acelasi timp alocatia cu indemnizatia sau sotul va primi sms separat cand va intra ori indemnizatia ori alocatia?
Din calculele noastre ar iesi ca 1200 lei ar fi indemnizatia iar de la 1 februarie s-ar fi marit la 1.235,2 lei.
Cine a depus actele pentru indemnziatie , dvs. sau sotul ?

Ati primit vreo decizie de stabilire a cuantumului indemnizatiei?
Sotul a depus actele si nu,nu am primit nicio decizie de stabilire a cuantumului indemnizatiei.
Cand am depus actele ne-a spus ca daca se va aproba dosarul va intra banii pana pe data de 20 martie cel tarziu 20 aprilie dar nu ne-a spus cat va fi indemnizatia.
Solicitati AJPIS-ului sa va comunice decizia de stabilire a cuantumului indemnizatiei.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil marita la 85% manearoxy manearoxy Va rog sa ma ajutati! Daca am nascut in luna august 2012, din ce luna beneficiez de indemnizatie marita la 85%? Mentionez ca am primit prin posta decizia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie raluk_cream raluk_cream Am fost in CCI pana pe 29aprilie2014,apoi am intrat in somaj.In octombrie urmeaza sa nasc al doilea copil.Care va fi suma indemnizatiei pe care o voi lua pt al ... (vezi toată discuția)
Buna seara - poprire cont indemnizatie si alocatii Georgeta narcisa Georgeta narcisa Acum 2zile am primit pe email de la banca de unde am cont ca mi s_a facut poprire pe cont,precizez ca in prezent beneficiez de indem crsterere copil si ... (vezi toată discuția)