Buna seara!
Am si eu o intrebare,am primit astazi sms de la Agentia Judeteana Pentru Plati si Impozite suma de 2,947.00 Ron INDEM R INDEM ALOC R ALO si intrebarea mea este.
Aceasta este doar indemnizatia sau si alocatia? avand in vedere ca fetita s-a nascut pe 19.12.2016
Dupa calculele noastre ar fi doar indemnizatia fara alocatie.
Alocatia si Indemnizatia vor intra in cont separat? Sau amandoua deodata avand in vedere ca noi am depus doua dosare(unul de alocatie si unul de indemnizatie in aceeasi zi).
Va multumesc si astept raspuns.
Pai da,dar intra in acelasi timp alocatia cu indemnizatia sau sotul va primi sms separat cand va intra ori indemnizatia ori alocatia?
Din calculele noastre ar iesi ca 1200 lei ar fi indemnizatia iar de la 1 februarie s-ar fi marit la 1.235,2 lei.
Sotul a depus actele si nu,nu am primit nicio decizie de stabilire a cuantumului indemnizatiei.
Cand am depus actele ne-a spus ca daca se va aproba dosarul va intra banii pana pe data de 20 martie cel tarziu 20 aprilie dar nu ne-a spus cat va fi indemnizatia.
Indemnizatie
raluk_cream
Am fost in CCI pana pe 29aprilie2014,apoi am intrat in somaj.In octombrie urmeaza sa nasc al doilea copil.Care va fi suma indemnizatiei pe care o voi lua pt al ... (vezi toată discuția)