avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Am fost in CCI pana pe 29aprilie2014,apoi am intrat in somaj.In octombrie urmeaza sa nasc al doilea copil.Care va fi suma indemnizatiei pe care o voi lua pt al doilea copil cu noua lege?Si pentru doi copii se mai face aclocatia complementara cum se facea inainte?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:23, 25 Mai 2016
1. Indemnizatia se va calcula 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni remergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii).

2. In aceste venituri intra veniturile din indemnizatia pentru CCC1, din indemnizatia de somaj, din indemnziatia pentru concediul de maternitate.

3. Despre alocatia complementara cititi pe:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre/postnatal comandiana comandiana Buna ziua! In prezent sunt insarcinata si sunt in CIC1. Cel de-al doilea copil se va naste inainte de terminarea CIC1. Stiu ca daca intru direct dintr-un ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie bebe 2 byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. In iunie 2014 am nascut bebe 1, in mai trebuie sa ma intorc la munca din CCC 1 dar atunci voi fi insarcinta in 7 luni, urmand sa nasc in august bebe ... (vezi toată discuția)