avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Copie legalizata diplome
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Copie legalizata diplome

O copie legalizata a unui act de studii in 2009 mai este valabila in 2011? Vreau sa folosesc la un dosar de admitere copii legalizate ale diplomelor facute in 2009 si sa nu ma trezesc la secretariat ca doamna aceea acra si stafidita imi spune ca nu-s valabile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters200386 , utilizator 15:39, 22 Aprilie 2011
Are valoare, chiar daca a trecut atata timp.
ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
nelamurire: adeverinta provizorie in original sau copie legalizata ? dansor.eu dansor.eu Am o intrebare referitoare la actele necesare pentru inscrierea la concursul de admitere la INM din acest an. La litera c) se cere diploma de licenta, in copie ... (vezi toată discuția)
Abrogarea unei h.g. privind diplomele eliberate de o universitate tara2 tara2 Ati putea sa-mi raspundeti la o intrebare mai complexa? Este vorba despre controversata universitatea .......... Am terminat in 2009 specializarea Management ... (vezi toată discuția)