avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Prima casa : diferenta intre pretul convenit si ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Prima casa : diferenta intre pretul convenit si evaluarea apartamentului

Cumparatorul vrea sa incheiem antecontractul pentru suma rezultata in urma evaluarii.
Accepta insa sa achite diferenta de pret in 4 rate timp de un an. Ce act notarial poate fii facut pentru aceasta intelegere ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 22:36, 20 Aprilie 2011
Buna seara !
Faceti act notarial ( poate si fi antecontractul) , si, ca sa fiti sigur ca si plateste inserati o clauza prin care contractul va fi incheiat dupa plata integrala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare- cumparare stefanandrei63 stefanandrei63 in uma cu citiva ani am cumparat o casa dar nu am intocmit decit antecontract de vinzare cumparare.Acum doresc sa vind aceasta casa.as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara efectuare plata maria1123 maria1123 Buna ziua, As dori sa stiu ce implicatii juridice are urmatoarea situatie. Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru a achizitiona un teren. ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil luissiana luissiana Pt v-c unui imobil in rate (1 an) cand se transfera practic dreptul de proprietate, in momentul semnarii contractului sau la plata ultimei rate? cum este mai ... (vezi toată discuția)