avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... declaratie paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

declaratie paternitate

buna ziua,
Am copil nascut in Marea Britanie dar cu a carui mama (nu este cetatean roman) nu sunt casatorit si nu sunt trecut in certificatul de nastere al copilului.
Copilul urmeaza un tratament iar pentru eliberarea lui din spital si aducerea in tara mi se cere o declaratie de paternitate.
Consulatul Roman elibereaza declaratie de paternitate sau cum pot rezolva aceasta situatie?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 10:02, 21 Aprilie 2011
Da, puteti da o astfel de declaratie la consulatul/ambasada Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere acte pentru copii nascuti in israel marap marap Un cetatean roman si israelian cu domiciliul in Israel, are cu o femeie cetatean moldovean doi copii. Nu sunt casatoriti, copiii s-au nascut in Israel, el este ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului romenesc in italia darius28 darius28 ce acte imi trebuie pt obtinerea unui certificat romanesc pt fetita mea si cat costa toate taxele (vezi toată discuția)