avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DRUM acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DRUM acces

Am cumparat o parcela cu cota indiviza ce este trecuta ca teren arabil iar folosinta scrie in contract "ce va avea destinatia cale de acces ".Mai trebuie intreprins ceva in cadastru sau specificatia este pentru ca coproprietarii sa nu dea alta destinatie parcelei respective.?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 10:23, 21 Aprilie 2011
Nu mai trebuie intreprins nimic. Parcela poate fi utilizata doar ca drum de acces, fiecare coproprietar fiind tinut sa respecte destinatia parcelei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul de a vinde partea mea de cota indiviza fara acordul celorlalti proprietari ? dora2008 dora2008 Detin in coproprietate o parcela de teren folosita ca drum de acces, in cota indiviza 1/3. Unul dintre cei 3 coproprietari care detine si el 1/3, detine o ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute? r_ivanis r_ivanis Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: Am incheiat un precontract de vanza-cumparare teren pentru o parcela de pamant si urmeaza sa se faca parcelarea. ... (vezi toată discuția)
Conflict servitute iasmina2009 iasmina2009 Buna ziua, am cumparat impreuna cu alte 8 persoane un teren mai mare, pe care l-am impartit in loturi de marimi diferite, in functie de dorinta fiecarei ... (vezi toată discuția)