Astazi a venit la mine la birou doi domni care m-au rugat frumos sa le arat cum se completeaza o factura eu din dorinta de a ajuta un om am dorit sa il ajut avea la dansul un model de factura am completato explicandui cum si ce numai fara date am completat doar la cumparator si la suma in rest nimic semnatura nimic el dorind sa ii mai completez si aletele refuzand eu lucrul acesta de atunci sunt nelinsitita din cauza completarii acelei facturi pot fi acuzata de ceva daca eu numai i-am completat una ca model fara semnatura fara numele meu ma simt cu constiinta neimpacata daca are intentia sa falsifice facturile as dori o parare multumesc :((:(
Si la cumparator ce ati completat? Sper ca nu ati trecut datele societatii d-voastra ! Pentru ca daca ati facut-o, intuiesc o noua forma de escrocherie. Apoi completeaza el la vanzator cu datele lui si vine si va spune ca aveti sa-i dati o anumita suma pe acea factura. D-voastra ii raspundeti ca nu ati cumparat nimic de la ei si nici nu-i cunoasteti, iar ei va arata frumusel scrisul d-voastra de mana cu datele pe care le-ati trecut la cumparator!
nu doamne fereste aveau ei niste date si o suma de banii si nu stia cum se completeaza si eu initial nu m-am gandit ca ar putea face un rau numa daca ii dau un expemplu (un model)
ma gandesc ca vor sa aduca un prejudiciul altuia de mai dorea sa completez si altele dar nu avea facturier ci o simpla foaie drept factura atunci mi am pus un semn de intrebare refuzand categoric sa ii completez
Facturile nu mai sunt ca pe vremuri cu regim special, si de un anumit format, ele pot fi si pe o coala de hartie imprimate la imprimanta personala, dupa un model pe care pot sa mi-l fabric singura, singura conditie este ca ele sa contina elementele obligatorii prevazute in Codul FIscal, art. 155.
am inteles ma refeream daca prin absurd dansul dorea sa completez niste facturi pt falsificate numai prin simplu fapt ca i-am facut un model pe o factura data de dansul cu niste date date tot de dansul fara semnatura mea fara datele mele pt fi cumva implicata in frauda