avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare daune materiale de la Compania Nationala de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare daune materiale de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR)

Buna.

Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce se afla pe sosea. NU am putut-o evita intrucat daca o evitam intram sub TIR.

Din pacate masina s-a avariat urat de tot. Stie cineva cum mi-as putea recupera banii cheltuiti cu reparatiile masinii? AM sanse sa castig in instanta impotriva CNADNR?
Cel mai recent răspuns: mesteriqa , utilizator 18:36, 4 Iulie 2011
Am explicat mai sus de ce se cheama si comuna prin primar ca parat nu numai consiliul-deoarece acesta nu are personalitate juridica deci nu are patrimoniu propriu si in caz de executare silita pt.daune, nu ai de unde sa le iei.
Dar, fiecare face cum crede.
deci in cazul unui drum judetean chem consiliul judetean si comuna prin primar, in cazul unui drum de interes local consiliul local si comuna prin primar? sau in cazul unui drum judetean chem consiliul local si comuna prin primar? imi cer scuze, pentru insistenta, dar vreau sa fiu sigur ca am inteles bine.
in 6 luni se prescrie fapta(apropo de rovigneta)
apropo de masina-daune chiar nu stiu ce sa zic adica am si eu carnet de 8 ani si am luat si eu gropi dar chiar asa avarii nu am avut adica mai mult de o pana nu.
normal ca sunteti indreptatit sa dati in judecata compania dar nu stiu ce sanse aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acident rutier grav datorat unei gropi in carosabil Ionatan Ionatan Acidentul s-a datorat unei gropi cu adancimea de 1 metru si cu o diametru aproximativ tot de un metru. Aceasta groapa se afla banda de circulatie (in mijloc) ... (vezi toată discuția)
Cnadr heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp cafea1 cafea1 Buna ziua. Stimati domni / doamne avocati, primaria pe care am dat-o in judecata mi-a formulat intampinare comunicandu-mi ca nu este competenta. ce ma ... (vezi toată discuția)
Avariere auto datorita unei lucrari incorect executate kartago kartago Buna ziua, Mi-am avariat autoturismul intr-un sant provenit de la o lucrare recenta, incorect executata. Sapaturile s-au facut pe 26 noiembrie, transversal ... (vezi toată discuția)