avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ..hotarari ..nerespectate ..!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

..hotarari ..nerespectate ..!

..in urma unei hotarari d divort definitiva si irevocabila s-a stabilit o pensie intretinere minor si un program vizita minor -ambele nerespectate !!!
..pentru program -a facu plangere penala si judecatoria a dispus IUP , iar pentru neplata pensie judecatoria a dispus ca este neintemeiata plamngerea , pentru ca tatal nu are venituri dar a conribuit ...!
Se poate executa restanta pensiei si restanta ,,nerespectarii programului vozita '' ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:22, 22 Aprilie 2011
Ce inseamna "restanta nerespectarii programului de vizita" ?
La ce plangere va referiti cand afirmati instanta a respins plangerea pentru neplata pensiei ?
Pentru neplata pensiei cu rea credinta mai mult de 2 luni se poate formula plangere penala pentru abandon familial , conf. art.305 c.pen la politie sau la parchet.

Dati amanunte concrete...
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara marco-sainz marco-sainz Sunt divortat,copilul a fost incredintat mamei,el avand o varsta frageda la data procesului.Am platit pensia alimentara ani la rand,dar de 2 ani fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face????? dana 50 dana 50 Prietena mea a divortat de sotul ei acum un an,i-au fost incredintati ei trei copii minori iar sotul urma sa plateasca in fiecare luna o pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie mirela85 mirela85 am si eu o intrebare:sunt divortata si am un copil.fostul sot a fost obligat la plata pensiei de intretinere dar nu am mai platit de 2 ani.mentionez ca el nu ... (vezi toată discuția)