..in urma unei hotarari d divort definitiva si irevocabila s-a stabilit o pensie intretinere minor si un program vizita minor -ambele nerespectate !!!
..pentru program -a facu plangere penala si judecatoria a dispus IUP , iar pentru neplata pensie judecatoria a dispus ca este neintemeiata plamngerea , pentru ca tatal nu are venituri dar a conribuit ...!
Se poate executa restanta pensiei si restanta ,,nerespectarii programului vozita '' ?
Multumesc !
Ce inseamna "restanta nerespectarii programului de vizita" ?
La ce plangere va referiti cand afirmati instanta a respins plangerea pentru neplata pensiei ?
Pentru neplata pensiei cu rea credinta mai mult de 2 luni se poate formula plangere penala pentru abandon familial , conf. art.305 c.pen la politie sau la parchet.
Pensie alimentara
marco-sainz
Sunt divortat,copilul a fost incredintat mamei,el avand o varsta frageda la data procesului.Am platit pensia alimentara ani la rand,dar de 2 ani fosta sotie a ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?????
dana 50
Prietena mea a divortat de sotul ei acum un an,i-au fost incredintati ei trei copii minori iar sotul urma sa plateasca in fiecare luna o pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie
mirela85
am si eu o intrebare:sunt divortata si am un copil.fostul sot a fost obligat la plata pensiei de intretinere dar nu am mai platit de 2 ani.mentionez ca el nu ... (vezi toată discuția)