avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... la alimentarea gresita cu carburat de catre ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

la alimentarea gresita cu carburat de catre angajati,cum raspund statiile peco?

la o statie peco,am solicitat alimentarea masinii cu motorina tempo si mi-a fost alimentata (de catre casiera) cu benzina tempo.am reusit cu greu sa ajung cu masina acasa (fiind in apropiere).m-am intors la statia peco(fara masina) si am fost intrebata de ce nu mi-am alimentat singura.ce pot sa fac?deocamdata pierderea mea financiara(nu am dus inca masina la mecanic)este de cateva sute de lei(tractarea masinii,golirea rezervorului,costul benzinei+costul motorinei pt inlocuire),dar daca s-au stricat injectoarele,costurile se ridica la 4000-5000 lei.statiile peco raspund in vreun fel pentru astfel de greseli?
Cel mai recent răspuns: rtek , utilizator 09:38, 22 Aprilie 2011
Da! Puteti apela si la protectia consumatorului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare angajat peco criss1987 criss1987 Buna ziua, Acum doua zile am mers la o statie peco si am solicitat alimentare cu motorina. Angajata a alimentat cu benzina in loc de motorina, timp in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la o benzinarie omv am alimentat benzina in loc de ... porori1889 porori1889 Buna ziua, La o benzinarie OMV am alimentat benzina in loc de motorina pentru ca pistoalele pompei erau aranjate intr-o ordine diferita fata de alte statii ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu valeantudor valeantudor Buna dimineata, Se pare ca s-a introdus timbrul de mediu, insa intrebarea mea e: poate fi atacat in instanta? Din cate am citit in lege, eu, ca si om ... (vezi toată discuția)