Buna ziua D-nilor vreau sa va m-ai intreb ceva in legatura cu problema mea:daca te actioneaza in judecata bancile la care ai debitul cit se poate prelungi conflictul daca eu nu sant in tara si m-ai ales daca nu are cu cine discuta(in afara de cumnatii mei care locuiesc la adresa respectiva)si m-ai mult de atat nu voi putea ajunge decat peste 2 ani aproximativ in tara la ce pot sa ma m-ai astept si cand voi vrea sa mi rennoiesc pasaportul si buletinul vreau sa stiu daca as putea avea probleme cu politia sau ce stiu eu cu cine.Va Multumesc!!!!
creditorul poate fi rabdator cu dvs, sa va astepte(nu in pasivitate) sa reveniti in tara si daca veti avea candva bunuri si/sau venituri sa va poata executa silit. exista sansa functie si de suma datoriei, ca respectiva datorie sa se prescrie.
oricum, faptul ca nu puteti sa va achitati de datorii nu constituie o fapta penala si nu veti intampina probleme la schimbarea actelor sau iesirea din tara etc
Calatorie sua -romania
Askim
Buna ziua,
Locuiesc In SUA de 2 ani, in tot acest timp nu am parasit tara, pasaportul meu romanesc este expirat impreuna cu buletinul . Statutul meu este ... (vezi toată discuția)