avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatorie SUA -Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatorie SUA -Romania

Buna ziua,

Locuiesc In SUA de 2 ani, in tot acest timp nu am parasit tara, pasaportul meu romanesc este expirat impreuna cu buletinul . Statutul meu este legal aici, detin green card pe 10 ani.
Intrebarea mea este, daca pot avea probleme la intoarcerea in SUA daca parasesc tara cu un titlu de calatorie. Din pacate trebuie sa revin in tara cat mai urgent deoarece tatal meu are niste probleme de sanatate si nu pot astepta 30-90 de zile pana cand noul buletin si pasaport vor fi gata.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:18, 27 Aprilie 2017
Nu veti intampina probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in germania, am buletinul expirat ... Hreniuc Maria Hreniuc Maria Buna ziua am o intrebare locuiesc in Germania am buletinul expirat de aproape o luna si strebuie sa revin in tara sa il reinoiesc pot calatori cu avionul pana ... (vezi toată discuția)
Pasaport la urgenta Alina Fuchs Alina Fuchs Buna seara. Pasaportul fetei mele expira pe 14.07.2019 iar programarea la consulatul din Bonn am primit-o pe 16.09.2019. Imi puteti spune , va rog ce pot face ... (vezi toată discuția)