avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... date privind situatia bancara puse la dispozitia unei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

date privind situatia bancara puse la dispozitia unei persoane

Buna ziua . In urma cu cateva zile , am aflat ca unei persoane fizice , i-au fost puse la dispozitie de catre un angajat al unei banci , datele mele personale precum si date privind operatiunile ( credite , carduri de salariu ,etc. ) pe care le am la acea banca . Unde trebuie sa ma adresez cu o plangere ?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:12, 26 Aprilie 2011
La Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Insa va trebui sa puteti proba furnizarea datelor.
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
Mihaela Nevoie, Avocat
cum ati aflat? Ceva in scris? Ca daca v-a zis cineva la un suc, la revedere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea supermarketelor? OvidiuIamandi OvidiuIamandi Unele supermarketuri dar si alte organizatii lanseaza fel de fel de carduri de reduceri pentur a fideliza clientii. As dori sa stiu daca atunci cand cer date ... (vezi toată discuția)
Folosirea datelor cu caracter personal yomasse yomasse Daca este interzisa comunicarea datelor cu caracter personal de catre banci,in cazul unui credit neplatit si cesionat catre o firma de recuperari, mai ... (vezi toată discuția)
Legalitate recuperatori michelle_amy michelle_amy buna ziua, am gasit mentionat pe un blog urmatoarea decizie a unui tribunal: \\"Or, SC ***** SRL nu este o societate bancara sau o institutie financiara ... (vezi toată discuția)