avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de ajutor

Buna ziua,
am si eu o rugaminte: daca poate cineva sa fie amabil , desigur daca exista posibilitatea, sa imi trimita in format electronic niste practica judiciara. M-ar interesa spete pe reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor cu destinatie forestiere, consorm legii 1 din 2000. Adresa mea de mail este ionut.carasca@gmail.com. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 22:39, 25 Iunie 2008
Ce anume va intereseaza? In concret... Pentru ca legea 1/2000 se coroboreaza cu alte legi... Si s-ar putea ca la situatia care va intereseaza sa nu se aplice neaparat Legea 1/2000...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2012 mdana1985 mdana1985 Buna dimineata! Vin si eu cu aceeasi rugaminte referitor la grile sau spete. Orice material in format electronic ma ajuta. Adresa de mail este ... (vezi toată discuția)
Cine poate face actiune la legea 1/2000 ? bukinst bukinst In legatura cu o suprafata de teren agricol de 10 ha atribuita in conditiile Legii 1/2000 se poate face o actiune de anulare partiala titlu de catre o terta ... (vezi toată discuția)
Mai pot depune cerere de restituire pentru teren cu destinatie forestiera? Dacoroman Dacoroman Buna ziua. Se mai pot depune cereri pentru restituirea terenurilor cu destinatie forestiera? Am auzit ca ar fi vorba despre o derogare, si - spre deosebire de ... (vezi toată discuția)