avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai pot depune cerere de restituire pentru teren cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai pot depune cerere de restituire pentru teren cu destinatie forestiera?

Buna ziua. Se mai pot depune cereri pentru restituirea terenurilor cu destinatie forestiera? Am auzit ca ar fi vorba despre o derogare, si - spre deosebire de cazul terenurilor cu destinatie agricola, in care nu se mai pot depune cereri de restituire -, pentru paduri, inca ar mai fi posibil de depus astfel de cereri. Stie cineva daca este asa? Si daca da, pana cand si prin ce act normativ s-a prelungit termenul? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Paraschiva Anghel , Avocat 20:28, 15 Martie 2008
daca va dori Parlamentul se va mai putea . Berea Ciuc / Inca una si ma duc :))
Cf.lg.1/2000, cererile pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole şi celor forestiere s-au putut formula pana la data de 30 noiembrie 2005 inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea retrocedarii spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Stie cineva sa-mi rezolve urmatorea nelamurire ? Bunica mea avea 200 hectare pamant. Am depus cereri pentru retrocedare, 6 mostenitori. Ni s-au ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea pãdurilor arrtemis arrtemis Bună ziua, Astăzi se mai poate revendica dreptul de proprietate asupra pădurilor? care ar fi ultima lege în domeniu care reglementează această ... (vezi toată discuția)
Am drept la fonduri europene in ro ca cetatean german? Agmonia Agmonia Buna seara. Am 32 de ani si traiesc de 21 de ani in germania si am cetatenia germana.Am posibilitatea sa mostenesc 10 hectare de teren rural. Acum inainte de ... (vezi toată discuția)