avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atac sentinta la curtea de apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atac sentinta la curtea de apel

buna,
am nevoie de un ajutor.am avut un proces cu ministerul transporturilor, pe care l-am pierdut.hotararea sentintei nu mi-sa trimis la domiciliul meu ce a fost afisata la poarta tribunalului, din dispozitia judecatorului.de la data sentintei pana azi au trecut 1,5 ani.am aflat de acest lucru de lao cunosatiinta.sentinta nu a fost trimisa nici avocatului care m-a reprezentat, fiind platit de mine.vreau sa atac sentinta la curtea de apel, ce pot sa fac sau ce ar trebui sa fac.
pentru cei care ma pot ajuta cu un sfat multumiri.
tuturor de pe forum un PASTE FERICIT !
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:05, 22 Aprilie 2011
Mergeti la arhiva tribunalului si consultati dosarul. Acolo veti vedea daca s-a comunicat sentinta, cui s-a comunicat, ma rog, toate amanuntele.

In functie de ceea ce veti dasi la dosar, reveniti cu precizarile de rigoare.
in principiu, in cazul in care sunt intrunite anumite conditii,exista in drept posibilitatea repunerii in termen.din cele expuse de dvs, sunt sanse reale,daca lucrurile se prezinta in modul cum lea-ti creionat. Sugestia colegului meu este binevenita.mergeti,studiati dosarul si vedeti "in concreto"modalitatea prin care vi s-a remis sentinta.reveniti pe urma cu precizari.
Daca sentinta nu a fost comunicata legal al domiciliul indicat de dvs in dosar, sunteti in termen de a formula apel sau recurs, dupa caz.
Daca citarea nu a fost facuta legal puteti formula eventual
contestatie in anulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire taxa de poluare danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua, as dori sa fac o cerere de revizuire a taxei de poluare a unei sentinte din 2009. Spuneti-mi va rog frumos ce taxa de timbru tb sa platesc, am citit ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv concediere disciplinara? bobogeta bobogeta In data de 25.10.2012 a fost pronuntata sentinta cu respingerea contestatiei concedierii ,iar redactarea acesteia cu motivarile a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna ziua! Am teminat procesul de divort in data de 13.11.2012. As dori sa stiu in cat timp imi vine hotararea de divort si daca pot sa o ridic mai devreme de ... (vezi toată discuția)