avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pastrarea curateniei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pastrarea curateniei

Cum trebuie sa procedez pentru a chema S.A.N.IP.ID.-ul,pentru a constata mizeria care o aduna un locatar dintr-o curte comuna? Se plateste daca-i chem?
Cel mai recent răspuns: udnas , utilizator 14:21, 25 Aprilie 2011
Sesizati oficial directia de sanatate publica locala
Procedura nu obliga la obligatii financiare
Mai intai anuntati locatarul, daca nu remediaza anuntati presedintele, mai apoi la primarie si chiar S.A.N.IP.ID.-ul in ultima instanta. Eu asa zic ca e normal.
Primaria ce sa faca pe proprietatea privata?
Dar,oare cei din Primarie,ma refer la cei de la protectia mediului,ce obligatii au?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea clientului TheZamm TheZamm Buna, De curand, s-au inceput lucrarile de izolare termica a cladirii in care locuim (pana aici toate bune) firma care se ocupa de placarea blocului cred ca ... (vezi toată discuția)
Pagubiti de neprofesionisti in lucrari de reabilitare termica giginona giginona Buna ziua, ma poate indruma cineva cum sa procedez in urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc care a intrat in programul de reabilitare termica. cei care ... (vezi toată discuția)
Atasez sesizarea, astept i drumari buna ziua, locuiesc in strada ... f1i2 f1i2 Atasez sesizarea, astept i drumari Buna ziua, Locuiesc in strada......va rog sa luati la cunostinta ca in repetate rânduri am sesizat departamentul dvs. ... (vezi toată discuția)