Atasez sesizarea, astept i drumari
Buna ziua,
Locuiesc in strada......va rog sa luati la cunostinta ca in repetate rânduri am sesizat departamentul dvs. cu privire la anumite probleme ale asociatie ...
REVIN cu faptul ca am sesizat administrația ca umbla carcalaci in bloc lucru ce s-a mai intamplat si tot la sesizarea mea a chemat firma de dezinsectie o singura data, in 4 ani de cand locuiesc la aceasta adresa. Mi se raspunde ca nu se poate si sunt obligata sa traiesc in insalubritate !!
Am sesizat privitor la spatiul de uscator ce este ocupat abuziv cu tot felul de lucruri vechi, saci de moloz..etc cu geamul spart pe unde intra apa cand ploua..etc.. au venit colegiu si au dat o avertizare pe motiv ca fostul Presedinte are o ,,pila,, si citez ,, poti sa faci cate reclamatii vrei, ca nu imi face nimeni nimic,,. Cand am prezentat legea si amenda maxima pe care politia locala ar putea-o aplica ,domnul Burcuta a demisionat. Eu am anuntat ca am chemat fima ce ridica deseuri dar nu s-a luat nici o masura si angajatii firmei au venit degeaba, la scara nu era coborat nimic.
La sedinta care a avut loc nu stiu cand deoarece nu s-a afisat, mi s-a transmis ca nu mai exista Presedinte.
Am sesizat privitor la firma de curatenie ca nu se matura pe scara,si am trimis poze cum eu am maturat pe scara , si am cerut sa fiu eliminata de la plata a ceea ce nu se executa. Au spus ca nu se poate, lumea e multumita desi am trimis poze cu dovezi.
Un afara de am ma lovi doar de afirmatia ,, NU SE POATE , in aceasta asociatie nu se rezolva nimic.
Voi face cunsoscuta aceasta situatie la toate institutiile in cazul in care nici de data aceasta reprezentantii institutiei din care faceti parte nu intervin in solutionare.
Si la DSP : Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in cazul unei administratii de bloc, cu adresa in ,.....unde in repetate randuri am sesizat faptul ca umbla carcalaci in apartament, intra prin scurgerile de la baie. Nu au chemat decat o singura data firma de dezinsectie pe motiv ca nu sunt bani sa se plateasca serviciul.
In al doilea rand am sesizat privitor la spatiul cu destinatie uscator ocupat abuziv de vecini unde umbla gandacii printre saci de moloz, mobila veche plina de acarieni scaune rupte, tot felul de acareturi vechi si pline de mizerie, la fel nu s-a intervenit desi personal am anuntat administrația ca voi chema firma ce ridica direct din fata blocului toate gunoaile ce nu se arunca la gunoiul menajer. Angajatii firmei s-au prezentat dar administrația nu a anuntat si deci gunoiul nu s-a coborat.
Presedinte de asociatie nu mai exista din momentul in care i-am prezentat suma amenzii si legea. A demisionat si altul din ce am inteles nu mai exista.
Am sesizat si departamentul din PRIMĂRIA ...., dar in afara de o avertizare, nu s-a rezolvat in fapt nimic. Am revenit totusi si acolo cu inca o sesizare.
In speranta ca voi gasi o cale de rezolvare, astept un raspuns!
Pentru carcalaci sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Pentru problema cu uscatorul daca presedintele are pila,sesizati oficial viceprimarul responsabil de serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie,subliinind aspectul relatiilor care nu dispun sanctiuni
Atat timp cat nu exista intelegere intre locatari,nu exista presedinte de asociatie,este evident ca este haos greu de indepartat fara masuri legale