avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce pot face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce pot face?

va prezint o situatie si vreau sa stiu daca exista ceva ce pot face in aceste imprejurari.am lucrat la o firma un an, carte de munca mi-au facut dupa 6 luni, mi-am gasit ceva in alta parte si am depus cerere de demisie.
nu mi-au aprobat-o si mi-au desfacut cartea de munca disciplinar fara a ma anunta in vreun fel.
nu am stat in preavizul de 15 zile, dupa depunerea cererii de demisie am ramas in firma inca 5 zile.
cererea mea de demisie a fost formulata cu acordul partilor.
exista posibilitatea de a ataca aceasta decizie?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sabrina , utilizator 00:00, 20 Septembrie 2004
Nu exista demisie cu acordul partilor, demisia fiind un act unilateral.
In cazul in care ai solicitat incetarea CIM cu acordul partilor aveai obligatia de a vedea daca cererea ti-a fost aprobata [addsig]
Demisia nu se aproba!!
Se depune la registratura si se asteapta scurgerea termenului de preaviz.
Si gata.
Quote:

On 2004-09-20 15:08, Anonymous wrote:
Demisia nu se aproba!!
Se depune la registratura si se asteapta scurgerea termenului de preaviz.
Si gata.
[addsig]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demitere administrator. ndan57 ndan57 Buna ziua, un administrator de imobil a fost demis din functie. El nu a scris nici o cerere de demisie unilaterala sau de comun acord. A fost amenintat de ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata puppe2 puppe2 O parte a unei probleme mari... in urma cesiunii unui SRL actionarul asociat fiind si angajat al firmei, a ramas angajat cei care au preluat firma refufuzand ... (vezi toată discuția)
Demisie constantin pricope constantin pricope Buna seara. In luna mai 2010 am demisionat de la firma la care lucram. Patronul a primit cererea de demisie, nu a inregistrat-o si nu a aprobat-o. In ... (vezi toată discuția)