avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce pot face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce pot face?

va prezint o situatie si vreau sa stiu daca exista ceva ce pot face in aceste imprejurari.am lucrat la o firma un an, carte de munca mi-au facut dupa 6 luni, mi-am gasit ceva in alta parte si am depus cerere de demisie.
nu mi-au aprobat-o si mi-au desfacut cartea de munca disciplinar fara a ma anunta in vreun fel.
nu am stat in preavizul de 15 zile, dupa depunerea cererii de demisie am ramas in firma inca 5 zile.
cererea mea de demisie a fost formulata cu acordul partilor.
exista posibilitatea de a ataca aceasta decizie?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sabrina , utilizator 00:00, 20 Septembrie 2004
Nu exista demisie cu acordul partilor, demisia fiind un act unilateral.
In cazul in care ai solicitat incetarea CIM cu acordul partilor aveai obligatia de a vedea daca cererea ti-a fost aprobata [addsig]
Demisia nu se aproba!!
Se depune la registratura si se asteapta scurgerea termenului de preaviz.
Si gata.
Quote:

On 2004-09-20 15:08, Anonymous wrote:
Demisia nu se aproba!!
Se depune la registratura si se asteapta scurgerea termenului de preaviz.
Si gata.
[addsig]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demitere administrator. ndan57 ndan57 Buna ziua, un administrator de imobil a fost demis din functie. El nu a scris nici o cerere de demisie unilaterala sau de comun acord. A fost amenintat de ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata puppe2 puppe2 O parte a unei probleme mari... in urma cesiunii unui SRL actionarul asociat fiind si angajat al firmei, a ramas angajat cei care au preluat firma refufuzand ... (vezi toată discuția)
Pot da demisie dupa concediu medical ? zeita_zeita zeita_zeita Buna seara tuturor, Am o intrebare legata de cererea de demisie cu sau fara preaviz cu acordul partilor. Nu as vrea sa fiu nesimtita sa depun demisia in ... (vezi toată discuția)