avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto

neprezentandu/ma la primul proces in care eram citat ca intervenient fortat si urmarind dosarul pe internet astazi am vazut ca am fost trecut ca parat la urmatorul proces in iunie care pot fi motivele pt care am fost trecut ca parat si ce consecinte pot avea initial parata era [editat de admin] : Pârât
in calitate de parat ca si asiguratorul care sunt consecintele ? e posibil sa platesc eu banii pentru despagubiri?ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
va rog din suflet un sfat ceva sunt foarte stresat de problema aceasta :(( MULTUMESC ANTICIPAT

mai multe detalii aici asta a fost primul meu post pe acest forum

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
Alin Popescu, administrator
astazi am fost si mam uitat peste dosar sa vad motivul pentru care am fost trecut parat. reclamantu are teama ca firma de asigurare [editat] va da faliment si el va trebui sa isi recupereze bani indiferent ca voi fi eu sau [editat] platnicul care sunt consecintele. MULTUMESC ANTICIPAT :(
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Oricare ar fi temerile reclamantului, calitatea dumneavoastra procesuala nu poate fi schimbata. De altfel instanta este obligata sa verifice si sa lamureasca in primul rand cadrul proceual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto iuly30 iuly30 la data de 3.08.2010 am fost inplicat intrun accident de circulatie la intersectia dintre soseaua alexandrie si strada teiusi strazile ne avand semne de ... (vezi toată discuția)
Actionat in instanta de carpatica jaguarxkr jaguarxkr Buna ziua, am fost dat in judecata de [EDITAT] pentru un accident produs din culpa mea cu ceva timp in urma. Am sa incerc sa fac o relatare simpla a celor ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata in calitate de intervenient dinuioana dinuioana Buna ziua In data de 9.06.2010 am fost implicata intr-un accident usor, fara raniti, cu un alt autovehicul, din care au rezultat pagube materiale la ambele ... (vezi toată discuția)