avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import produse alimentare spatiu extracomunitar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import produse alimentare spatiu extracomunitar

Buna ziua,
As dori sa infiintez o firma pentru a importa din spatiul extracomunitar produse alimentare(zahar, ulei etc). Imi poate spune cineva ce documente imi trebuie, sau ce acte normative sa studiez?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 22:01, 24 Aprilie 2011
Pentru infiintarea societatii studiati Legea 31 din 1990, iar pentru faptul ca faceti import extracomunitar, studiati codul fiscal si codul vamal.
Va multumesc.
luati legatura cu un declarant vamal, ve ti plati TVA in vama obligatoriu.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii obligatorii pt a fi importator s_chance s_chance Buna ziua, doresc sa imi deschid o mica afacere cu produse aduse din Republica Moldova si m-am gandit sa vb cu un importator de la noi, sa iau marfa de la el, ... (vezi toată discuția)
Importcomercializare eriklud eriklud Buna Ziua, m-ar interesa legislatia privind importul de alimente si bauturi, certificatele ISO samd. De asemenea ma intereseaza si importul de echipamente ... (vezi toată discuția)
Retinere colet in vama... este posibil? ina_enache ina_enache Buna ziua As dori sa comand multe produse cosmetice si de ingrijirea personala... circa 1000 produse. Suntem 10 colege si pt a nu achzitiona separat, am ... (vezi toată discuția)