avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer penitenciar

Sotul meu a fost mutat din penitenciarul Braila la penitenciarul Botosani dintr-un moyiv absurd. Cineva rau intentionat i-a folosit datele din buletin si facut o cerere de contestatie la executare la Iasi in numele lui. A avut proces pe data de 20 aprilie si a spus in instanta ca nu a facut el cererea si ca o retrage. Noi suntem din Galati , imi este f greu sa ajung la Botosani si vreau sa fie mutat cat mai repede la B
raila unde iesea si la munca . Am 3 intrebari:
1. Cum poate fi prins si pedespsit cel care ne-a facut atata rau de sarbatori?
2.El trebuie sa primeasca o hotarare de la judecatorie cumva inainte sa fie mutat si in cat timp poate sa vina ( a avut instanta la Raducaneni ( e un tribunal mai mic)?
3.Cum putem pe viitor sa ne ferim de aceste contestatii ?
Va rog da-ti -mi un sfat ca nu am liniste . Mentionez ca am facut 3 memorii pe care le-am trimis la 3 autoritati : ANP; Penitenciarul Botosani si Avocatul poporului.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:07, 25 Aprilie 2011
Desi este greu si poate chiar costisitor , ar fi bine sa incercati sa obtineti o audienta la Directorul ANP , in fata caruia sa va prezentati cu un memoriu in care sa aratati toate cele despre care ati scris in postarea dvs.
Problema este ca ca probabil cercetarea efectuata la vechiul loc de detentie s-ar putea sa fi stabilit ca sotul dvs a formulat intr-adevar cererea.
Nimeni nu are cum sa cunoasca aceasta situatie din afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul semideschis itztu itztu Buna ziua! Ma intereseaza daca imi puteti spune care sunt penitenciarele in care se executa regim semideschis si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a te ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Transferare la alt penitenciar paula_rodica paula_rodica Buna seara! Sotul meu este inchis in penitenciarul Baia-Mare cu o pedeapsa de 2 ani,iar el are domiciliu la cluj-napoca,cum se poate transfera la ... (vezi toată discuția)