avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani

Buna seara,
In 2008 am imprumutat(persoana fizica) unei firme suma de 80 000 lei ron cu un contact de imprumut intre societate comerciala si mine.Firma a intrat in insolventa si de atunci am recuperat doar 20 000 lei.Am dat firma in judecata am castigat cu hotarare ramasa definitiva si irevocabila ce sanse am sa recuperez diferenta?
Mentionez ca firma respectiva are de lucru si functionaza inca?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:03, 25 Aprilie 2011
Puteti recurge la executare silita cu ajutorul unui executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debite businessstefco businessstefco Am doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile pentru doua societati comerciale care imi datoreaza bani .Am apelat la un exsecutor judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat un"prieten" cu bani. cand pot sa il execut? nicoleta.p nicoleta.p Buna, In luna iunie 2008 eu si sotul meu am scos bani din banca (eu 3700 de euro, el 28000 ron!) Am scos banii pt un \"amic\"....de fapt pt o afacere pe care ... (vezi toată discuția)
Este legala plata unor datorii personale din sulta datorata ? ContSters295438 ContSters295438 Cu deosebit respect , ma adresez dv. acelor oameni deosebiti care cu priceperea lor , fac lumina in intortocheata legislatie . Am fost parte intr-un ... (vezi toată discuția)