Am doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile pentru doua societati comerciale care imi datoreaza bani .Am apelat la un exsecutor judecatoresc pentru punerea in aplicare a acestora si am fost refuzata pe motiv ca mai are dosare pentru cele doua societati si nu poate recupera nimic deoarece au datorii mari si la bugetul de stat si la alti creditorI.Mi -a spus sincer ca ar fi inutil sa imi i-a bani degeaba ,ca oricum nu am sanse sa recuperez nimic de la cele doua societati.
In acest caz va rog sa imi dati un sfat,ce ar mai fi de facut sa pot recupera debitele si daca pot fi trase la raspundere administratorii acestor societati sau ei ca persoane fizice.Imi este greu sa cred ca legislatia actuala permite ca debitorii sa nu poata fi exsecutati silit si nici sa nu fie o cale legala sa raspunda pentru faptele lor.
Daca este cineva dispus sa ma ajute in recuperarea acestor debite-va rog sa ma contactati.
Va multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde si va informez ca sumele datorate nu indeplinesc conditiile de a cere insolventa -o societate imi datoreaza 7000 lei iar una 19000 lei.A-si dori sa stiu daca mai exsista vre-o posibilitate de chemare in judecata pt nerespectarea unei hotarari definitive si irevocabile sau tragerea la raspundere a asociatului si ca persoana fizica.
VA MULTUMESC PT AJUTOR.
Daca nu au bani sa plateasca, cum ar putea fi trasi la raspundere? Nu exista aceasta posibilitate. Urmariti cu atentie Buletinul Insolventei sau RECOM, sa vedeti cand intra in insolventa si sa va inscrieti acolo.