avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita refuzata de executor
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita refuzata de executor

Am obtinut in instanta doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile,dar cu toate acestea nu pot recupera debitele de la doua societati.Am apelat la un exsecutor judecatoresc care mi-a spus ca pentru ambele firme are dosare pt recuperare debite din toata tara si ar fi inutil sa imi primeasca si cererea mea caci oricum nu a reusit pana acum sa recupereze nimic de la aceste firme.
Va rog respectuos sa imi spuneti ce alte proceduri legale exsista pentru a aplica respectarea unei hotarari judecatoresti si daca se poate sa imi recomandati o firma de recuperare debite sau un exsecutor judecatoresc din zona IASI,SUCEAVA SAU BOTOSANI.
CU DEOSEBITA STIMA
Cel mai recent răspuns: businessstefco , utilizator 12:35, 24 Iulie 2013
Daca aveti o creanta de peste 45000 lei, puteti face cerere de insolventa impotriva societatii debitoare.
Nu aveti de ce sa recurgeti la o firma de recuperare debite, ei tot la executor apeleaza, nu au competenta sa faca mai mult decat notificari si hartuirea telefonica a datornicilor.
Insistati la executorul respectiv sa inceapa executarea si nu ii dati avand onorariu, ca e clar ca nu prea aveti ce recupera.
Va multumesc din suflet pt raspunsul d-voastra promt.Si va rog sa imi spuneti nu mai este alta procedura legala sa redeschid un alt proces pt nerespectarea unei hotarari judecatoresti???Va precizez ca ambele firme functioneaza,si-au facut si alte firme ,fac incasari cu numerar nu prin banca ,se folosesc de legislatia permisibila folosind diverse tertipuri pt a nu achita debitele.Va multumesc anticipat pt sfaturi.
Din pacate nu exista nicio alta optiune.
Va multumesc din suflet pt raspuns si va doresc mult succes in activitatea d-voastra.
Cu stima STEFANIA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc Cipirica Cipirica Bună ziua. Doresc sa va supun atenției 2 intrebari: 1. Dacă în urma unei hotărâri de încuviințare a executări silite judecătorul de la ... (vezi toată discuția)
Proces castigat, cum recuperez daunele ? drerd drerd Bunica mea a fost accidentata de cineva, a stat cateva luni in spital , i s-au acordat daune de 30 mii lei . Cum putem lua banii de la datornic ? In ... (vezi toată discuția)
Urgent recuperare creanta michil michil Se vinde la licitatie un imobil cu care debitorul a garantat la banca. Acest debitor imi datoreaza o suma importanta de bani in baza unei hotarari ... (vezi toată discuția)