Am obtinut in instanta doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile,dar cu toate acestea nu pot recupera debitele de la doua societati.Am apelat la un exsecutor judecatoresc care mi-a spus ca pentru ambele firme are dosare pt recuperare debite din toata tara si ar fi inutil sa imi primeasca si cererea mea caci oricum nu a reusit pana acum sa recupereze nimic de la aceste firme.
Va rog respectuos sa imi spuneti ce alte proceduri legale exsista pentru a aplica respectarea unei hotarari judecatoresti si daca se poate sa imi recomandati o firma de recuperare debite sau un exsecutor judecatoresc din zona IASI,SUCEAVA SAU BOTOSANI.
CU DEOSEBITA STIMA
Daca aveti o creanta de peste 45000 lei, puteti face cerere de insolventa impotriva societatii debitoare.
Nu aveti de ce sa recurgeti la o firma de recuperare debite, ei tot la executor apeleaza, nu au competenta sa faca mai mult decat notificari si hartuirea telefonica a datornicilor.
Insistati la executorul respectiv sa inceapa executarea si nu ii dati avand onorariu, ca e clar ca nu prea aveti ce recupera.
Va multumesc din suflet pt raspunsul d-voastra promt.Si va rog sa imi spuneti nu mai este alta procedura legala sa redeschid un alt proces pt nerespectarea unei hotarari judecatoresti???Va precizez ca ambele firme functioneaza,si-au facut si alte firme ,fac incasari cu numerar nu prin banca ,se folosesc de legislatia permisibila folosind diverse tertipuri pt a nu achita debitele.Va multumesc anticipat pt sfaturi.