avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe raza sectorului 2
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe raza sectorului 2


Buna ziua,

Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de sedinta a specificat faptul ca executarea se face pe raza sectorului 2. Ce sa inteleg de aici ca daca eu am un contract de munca inregistrat in tara in Maramures de ex, ei nu imi pot pune proprire pana nu obtin si un titlu executoriu de la o judecatorie din Maramures?
Sau daca am un cont bancar deschis la o agentie din Cluj nu imi pot pune oprire pe acel cont? Pentru ca nu inteleg.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 13:24, 29 Aprilie 2011
Stiu ca merge. Merge pentru ca nu sunt avocati care sa stie executare silita asa cum trebuie. Din pacate!... sau din fericire! depinde de ce parte esti.:))


Merge chiar si sa nu semnezi olograf adresa de poprire, majoritatea executorilor judecatoresti sau bancari scanandu-si semnatura. Este un act de executare lovit de nulitate absoluta. Dar cine sa o invoce in instanta?
Pentru executorii bugetari s-a rezolvat problema, se emit electronic adresele de poprire si nu trebuie semnate.
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
ContSters199098, utilizator
stiu cazuri in care s-a ridicat aceasta problema in cadrul contestatiei la executare si ghici ce :
Chiar daca poprirea s-a infiintat la Cluj (stiti banca) executarea silita se face la Bucuresti, aici ajung banii si de aici sunt distribuiti :)

asta cu scanarea e aiurea. Oricum e placut sa semnezi :)
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
godot, utilizator
Lasa accidentele. La Ineu un judecator a respins incuviintarea executarii silite a unui contract de credit pentru ca nu ar fi titlu executoriu. Asta in 2009. LOOOL

incheierea de incuviintare a executarii silite e data fara cale de atac. O ineptie de-a dreptul colosala. :)) Pentru acest fapt am vazut executor care desi s-a admis contestatia la executare si s-au desfiintat toate formele de executare pentru ca titlu nu continea o creanta certa lichida si exigibila, pentru ca nu s-a dispus si anularea incheierii de incuviintare a pornit o noua executare silita. #-o#-o#-o Sa nu-i faci plangere penala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintarea executarii data de o instanta care nu este competenta Cabinet expert mediu Cabinet expert mediu Buna ziua, Care este calea de atac impotriva unei incuviintari de executare silita data de o instanta care nu are competenta sa o faca. Debitorul nu are ... (vezi toată discuția)
Lnstanta de executare recuperare pensie alimentara minor asaofi asaofi Buna ziua! Locuind cu copilul in orasul X, am de recuperat de la tata (care locuieste in orasul Y), pensie alimentara restanta. Carei instante (X sau Y) ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)