avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... diurna la pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

diurna la pensia alimentara

Sunt sofer de tir in strainatate,sunt in divort si am 2 copii minori. Lucrez cu contract de munca in Italia iar salariul meu net este de cca 1300€, pe langa acesti bani mai primesc si diurna pentru deplasarile in afara Italiei.La cererea instantei am trimis salariile nete pe ultimele 6 luni.Intra in calculul pensiei alim diurna? diurna nefiind continua. Mentionez ca sunt de acord sa platesc pensie alimentara dar la salariul net.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 25 Aprilie 2011
Diurna nu intra in calcul la stabilirea pensiei de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent _salariul net luat in calcul pentru pensie alimentara tonica tonica Deoarece intentionez sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara asi vrea sa stiu ce venituri intra in calcului salariului net. Sa fiu ... (vezi toată discuția)
Divorțul cu doi copii minori ... Un om printre oamenii Un om printre oamenii Divorțul cu doii copii minorii de cand sau nascut copii mama a stat acasa cu copii as vrea sa stiu cum.se face partaj? Avand in cont sotul 100 mii euro pe ... (vezi toată discuția)
Diurna ca pensie alimentara jigaalin jigaalin sunt sofer pe tir,doi copi minori,la incheierea divortului mi sa luat in calcul la pensia alimentara si diurna.am facut recurs care este in desfasurare.ce ... (vezi toată discuția)