avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorțul cu doi copii minori ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorțul cu doi copii minori ...

Divorțul cu doii copii minorii de cand sau nascut copii mama a stat acasa cu copii as vrea sa stiu cum.se face partaj? Avand in cont sotul 100 mii euro pe timpul casatoriei dar acesti banii au venit in urma decesului fratelui sotului in italia ,si daca pensia de intretinere se calculeaza si cu diurna sotul find sofer de tir internațional
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:20, 26 Decembrie 2020
Moştenirea soţului din partea fratelui sunt ai lui, personal. Pensia de intreţinere pentru copii se calculează din venitul lui net, fără a se ţine cont de diurnă, deci diurna nu se ia în calcul pentru pensia de intreţinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna la pensia alimentara dan29 dan29 Sunt sofer de tir in strainatate,sunt in divort si am 2 copii minori. Lucrez cu contract de munca in Italia iar salariul meu net este de cca 1300€, pe ... (vezi toată discuția)
Diurna, se poate lua in calcul la stabilirea pensiei alimentare ? CORAPRITY CORAPRITY sunt interesata sa aflu daca diurna este calculata la stabilirea pensiei de intretinere. Fostul meu sot este sofer TIR INTERNATIONAL. In cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cristiandaniel cristiandaniel Buna seara, am doi copii in concubinaj,recunoscuti de catre tata.Tatal copiilor a plecat la munca in Germania,unde sa impacat cu fosta sotie ,,,copii au 2 ... (vezi toată discuția)