avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCMUNN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCMUNN

Buna seara, as dori si eu sa stiu daca mai este valabila acea lege din Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010
art-66-din-ccmun:-obligatiile-banesti-ale-angajatorului-fata-de-salariata-in-concediul-de-maternitate, si anume : salariata care se afla in concediu de maternitate are dreptul sa primeasca diferenta dintre salariul de baza si indemnizatia de maternitate. Diferenta se calculeaza intre indemnizatia bruta stabilita conform art. 25 alin. (1) si art. 10 al O.U.G. nr. 158/2005 si salariul de baza brut

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 26 Aprilie 2011
ellay_yon a scris:

cu alte cuvinte acest contract nu este inregistrat??? [ link extern ]


Intr-adevar, CCMN pe anii 2011 - 2014 nu a fost inregistrat la Ministerul Muncii si nici nu cred ca va mai fi inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fost denuntat sau nu ccmun? fluturas79 fluturas79 Bună ziua! Mi s-a respins de către ITM cererea de înregistrare a contractului colectiv la nivel de unitate, pe motiv că nu am trecut nici în adresa de ... (vezi toată discuția)
Salariul pe 2011 ADELA STROE ADELA STROE Buna ziua, as dori o lamurire in ceea ce priveste salariul brut pe anul 2011 Se modifica cf CCM la nivel national? adica 700 x coeficient modificat ?? sau ... (vezi toată discuția)