avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere bilant

Sunt contabil din anul 1988, dar nu sunt membru CECCCAR. La finante nu au preluat bilantul pentru o asociatie, intrucat nu are rulaj la salariati ceea ce inseamna dupa ei ca trebuie sa platesc pentru o stampila 100-200 lei,pentru care nici macar chitanta nu primesc. Asociatia nu a desfasurat nici o activitate. Cum pot sa rezolv depunerea bilantului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:19, 26 Aprilie 2011
cereti sa va motiveze in scris refuzul preluarii bilantului. n-or sa scrie nimic pentru ca n-au niciun motiv.

www.avocatnet.ro/content/for...
Contabilul autorizat, membru CECCAR, e obligat sa va dea un contract de prestari servicii pentru verificarea situatiilor finandiare, o factura si o chitanta pentru orice suma. Poate totusi gasiti in alta parte o persoana autorizata sa va semneze bilantul la un pret mai mic. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilanțul anual pentru ong nikc10 nikc10 Pentru ONG cu mai putin de 15 membri, am inteles ca cenzorul nu este obligatoriu, dar o situatie financiara trebuie depusa la finante la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Bilant ong tiavv tiavv Buna ziua. Anul trecut am infiintat cu cativa colegi, o asociatie studenteasca, un ONG. Exista un bilant contabil, sau alte declaratii pe care ar trebui sa le ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza declaratiile ? alina240 alina240 Buna ziua, As dori sa intreb ceva legat de declaratii. Detin o firma, SRL si am contract cu o firma de contabilitate, contabilul are calitatea de expert ... (vezi toată discuția)