In data de 24 iunie am chemat politia deoarece am fost lovit fara motiv de catre patronul unei societati din Vaslui care imi interzice sa intru intr-un magazin care apartine altei societati aflata in chiria acestuia
La locul faptei au sosit 2 echipaje compuse din 4 politisti care nu s-au legitimat si nici nu au vrut sa faca proces verbal (sau o constatare in scris) si pana la urma au dat dreptate agresorului deoarece acesta intretine relatii cu majoritatea sefilor institutiilor din oras.
In data de 25 iunie am intalnit doi dintre politisti intr-un magazin care faceau cumparaturi si nu am avut ce face si mi-am adresat o remarca - Uite politia la cumparaturi in timpul programului.
Auzind acestea cei doi m-au scos cu forta din magazin si m-au izbit de un gard unde m-au tinut fortat pana la sosirea unei masini a politiei care ma dus la sediul politiei.
Ajuns acolo ce doi au intrat in sediul politiei si au vorbit cu ofiterul de serviciu care nu stiu ce ordin a dat dar m-au lasat pe scarile politiei din nou fara proces verbal sau macar sa-mi spuna cine sunt si de ce m-au dus acolo.
Ce sa fac? Toti prietenii imi spun sa tac ca o sa am probleme mai mari. Nu mi se pare corect.
Vreau sa depun o petitie pe www.reclamatii-sesizari.ro dar inainte sa o fac as vrea sa vad si parerea dvs.
Multumesc
Petitie puteti face...ca nu e greu, insa puteti si sa dovediti cele afirmate de dvs.? Aveti martorti care au vazut cum ati fost luat de politisti ?Aveti un certificat medico-legal care sa arate ca aveti niste vanatai provocate de acestia in ziua respectiva?
Ganditi-va cum dovediti afirmatiile pe care le faceti si daca aveti cu ce...SUCCES.
Buna ziua!
Puteti face si petitia respectiva.
Puteti sa le face ti si plangere penala chiar.
Probleme este ca toate vor trebui si dovedite.
Incercati ca inainte de a-i mai zgandari cu cate o remarca (de multe ori binevenita), sa va asigurati ca sunt 2-3 martori care pot confirma cele intamplate.
Cu stima,
av. Silviu Serban
Abuz verbal
mika24
Acum o zi. Am fost citata sa ma prezint la o sectie de politie. M-am prezentat si acolo am ramas suprins neplacuta cand m-am intalnit cu un organ de politie. ... (vezi toată discuția)