avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Model declaratie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Model declaratie

Buna ziua,
Unde gasesc un model pentru o
Declaratie pe proprie raspundere din care sa reiasa ca ofertantul va tine cont de obligatiile referitoare la conditiile de munca si protectia muncii.
Imi trebuie la o licitatie .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:54, 26 Aprilie 2011
Daca AC nu a pus la dispozitie un model, puteti sa o faceti dvs.. Scrieti doua randuri, ca va angajati sa respectati obligatiile referitoare la conditiile de munca si protectia muncii pe perioada de derulare a contractului.
Modele de formulare se mai gasesc si in ghidul ANRMAP, dar atat timp cat nu vi s-a pus la dispozitie un model, o puteti face cum vreti.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustinere financiara si tehnica ibitza78 ibitza78 Doresc sa particip la o licitatie, dar pentru asta am nevoie de sustinere financiara - pentru cifra de afaceri si de sustinere tehnica - pentru experienta ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice dragos-hirnia dragos-hirnia Buna ziua, as vrea sa stiu si eu, unde pot gasi un model de oferta pentru prestari servicii pentru o licitatie publica. reprezint o societate nou infiintata si ... (vezi toată discuția)
Filiala a autoritatii contractante participa la propriile licitatii ale ac addirish addirish o filiala (personalitate juridica) a autoritatii contractante are dreptul de a participa in nume propriu (fara asocieri, subcontractori, sustineri) la ... (vezi toată discuția)