avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua

doresc să intocmesc o organigramă pentru lucrarea mea de licenţă şi nu stiu dacă în ea trebuie să se regăsescă si Consiliul de Administraţie şi Adunarea Generală a Acţionarilor. mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:02, 27 Iunie 2008
Cel mai bine este sa intrebati profesorul coordonator despre aceasta problema.
Da, in organigrama se regasesc si acestea. Puteti gasi pe internet organigramele unor societati.
ADUNAREA GENERALA A ACTIONARILOR
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE
DIRECTORUL GENERAL - DIRECTOR EXECUTIV
Asa arata partea de sus a organigramei unei SA.
babita.viorica a scris:

ADUNAREA GENERALA A ACTIONARILOR
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE
DIRECTORUL GENERAL - DIRECTOR EXECUTIV
Asa arata partea de sus a organigramei unei SA.

Ori nu ati citit regulamentu??? :-/Nu aveti voie sa scrieti cu litere de tipar.
Buna ziua!
A.G.A. hotaraste CE SE FACE, CUM SE FACE, CAND SE FACE
Consiliul de Administratie ADUCE LA INDEPLINIRE CEEA CE A HOTARAT A.G.A. prin intermediul salariatilor care sunt condusi de DIRECTORII de diferite nivele.
Succes!
Cu stima,
av. Silviu Serban

Alte discuții în legătură

Organigrama unei societati comerciale pe actiuni Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Trebuie prezentata si eventual discutata in contradictoriu organigrama unei societati comerciale pe actiuni cu sindicatele? (vezi toată discuția)
Paznic sau agent de paza vanatorul vanatorul Buna ziua, Daca in cadrul societatii avem un depozit pentru care pe timpul zilei paza este asigurata de manipulanti si gestionar, dar pe timp de noapte avem ... (vezi toată discuția)
Autorizare convocare aga art.119 alin 3 lg. 31/90 Cabinet Av Popa Alexandru Cabinet Av Popa Alexandru am o societate pe actiuni care nu convoaca aga la cererea actionarilor reprezentand peste 5% din capitalul social doresc sa fac o cerere de autorizare aga pe ... (vezi toată discuția)