avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua

doresc să intocmesc o organigramă pentru lucrarea mea de licenţă şi nu stiu dacă în ea trebuie să se regăsescă si Consiliul de Administraţie şi Adunarea Generală a Acţionarilor. mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:02, 27 Iunie 2008
In intelesul prezentei legi, director al societatii pe actiuni este numai acea persoana careia i-au fost delegate atributii de conducere a societatii, in conformitate cu alin. (1). Orice alta persoana, indiferent de denumirea tehnica a postului ocupat in cadrul societatii, este exclusa de la aplicarea normelor prezentei legi cu privire la directorii societatii pe actiuni

Sper ca va refereati numai la directorii de SRL ca sunt cei care conduc salariatii...

PS: Corect este "niveluri", nivele este pluralul de la nivela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama unei societati comerciale pe actiuni Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Trebuie prezentata si eventual discutata in contradictoriu organigrama unei societati comerciale pe actiuni cu sindicatele? (vezi toată discuția)
Paznic sau agent de paza vanatorul vanatorul Buna ziua, Daca in cadrul societatii avem un depozit pentru care pe timpul zilei paza este asigurata de manipulanti si gestionar, dar pe timp de noapte avem ... (vezi toată discuția)
Autorizare convocare aga art.119 alin 3 lg. 31/90 Cabinet Av Popa Alexandru Cabinet Av Popa Alexandru am o societate pe actiuni care nu convoaca aga la cererea actionarilor reprezentand peste 5% din capitalul social doresc sa fac o cerere de autorizare aga pe ... (vezi toată discuția)