avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... paznic sau agent de paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

paznic sau agent de paza

Buna ziua,
Daca in cadrul societatii avem un depozit pentru care pe timpul zilei paza este asigurata de manipulanti si gestionar, dar pe timp de noapte avem nevoie de o persoana care sa asigure paza, suntem obligati sa incadram un agent de paza sau sa facem contract cu o firma specializata sau este suficient sa angajam o persoana pe post de paznic, fara sa aiba atestat de agent de paza?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 26 Aprilie 2016
Puteti angaja o persoana pe functia de paznic.
In cazul in care organigrama nu prevede acet post la ce nivel se poate lua hotararea de modificare a organigramei. Aceasta hotarare poate fi luata in Consiliul de Administratie sau numai in Adunarea Generala a Actionarilor?
Daca Consiliul de Administratie are o astfel de atributie , atunci va trebui sa adopte o hotarare prin care se modifica organigrama societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama unei societati comerciale pe actiuni Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Trebuie prezentata si eventual discutata in contradictoriu organigrama unei societati comerciale pe actiuni cu sindicatele? (vezi toată discuția)
Buna ziua roxa2008 roxa2008 doresc să intocmesc o organigramă pentru lucrarea mea de licenţă şi nu stiu dacă în ea trebuie să se regăsescă si Consiliul de Administraţie şi ... (vezi toată discuția)
Raspunderea materiala a gestionarului caruia i s-au sustras bunuri din gestiune dumitru suiu dumitru suiu am observat dupa cateva zile de la eveniment ,ca din niste materiale depozitate in exteriorul cladirii,in partea din spate a acesteia ,au disparut niste ... (vezi toată discuția)